Elämänkaari: vanha etusivu

Lakipalvelua ennakoivasti ja pitkäjänteisesti

Avioehto, velkakirja, edunvalvontavaltuutus, hoitotahto, testamentti… Löytyvätkö nämä oikein säilytettynä taloudestasi?

Juridisten palveluiden piiriin hakeudutaan usein vasta kriisissä tai elämän virran viedessä, tapahtumien kulkiessa peruuttamattomasti toiseen suuntaan, kuin on toivottu tai suunniteltu.

Elämänkaari lakipalvelu tarjoaa ennakoivaa ja kokonaisvaltaista asioiden hoitoa. Elämänkaaren tuella voi saattaa asioita ajantasalle myös arjessa ja vakaassa tilanteessa varmistaen, että odottamattomien tilanteiden seuraukset ovat mahdollisimman selkeitä ja hallittavia.

Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka tahtovat helposti lähestyttävää, jatkuvaa ja pitkäjänteistä tukea omien tai perheensä virallisten asioiden selkeyttämiseen, järjestämiseen ja hoitoon.

Kenelle?

Palvelu voi kohdistua ensisijaisesti itselle tai läheiselle. Elämänkaari toimii perhelääkärin tavoin – yhteistoiminnan ja luottamuksen kautta on mahdollista järjestää juridiset sekä muut viralliset asiat sujuvasti, reagoiden aina tarvittaessa korjaavasti. Samoin elämän taitekohdissa tapahtuvat järjestelyt sujuvoituvat asiakkaan tilanteen ollessa tuttu.

Elämänkaaren palvelussa asiakas saa myös tietoa ja perehdytystä siihen, miten menetellä, kun juridisten asiakirjojen käyttö tulee ajankohtaiseksi, ja miten mahdolliset elämänmuutokset vaikuttavat omaan tilanteeseen.

Palvelun kulku

Maksuton alkukatsaus: ota rohkeasti yhteyttä.
Tilannekartoitus: sovitaan täsmällisesti
– työnjako
– yhteydenpidon tiheys
– mahdollisten valtakirjojen tarve
– palvelun hinta
Asioiden hoito: esimerkiksi asiakirjojen laadinta, veroasioiden järjestelyt, laskujen maksu yms.
Säännöllisellä yhteydenpito: varmistetaan, että kaikki on kunnossa ja tarvittaessa tehdään asiakkaan tilanteen vaatimat uudet järjestelyt.

Ota yhteyttä

Sähköpostitse:
Soittamalla: 050 539 09 71

Jätä yhteydenottopyyntö:

    Takaisin ylös