Kuka olen

Lakipalvelu Elämänkaari on toiminut vuodesta 2016. Tämänhetkisen muotonsa ja ilmeensä se sai vuonna 2022, jolloin aiempi Lakitoimisto Peura muuntui Lakipalvelu Elämänkaareksi – riidattomiin perhe- ja jäämistöoikeudellisiin toimeksiantoihin erikoistuneeksi palveluksi. Lakimies – töissä olen ollut aiemmin Suomen elokuvaohjaajaliiton toiminnanjohtajana ja HOK-Elannon Hautaus – ja Lakipalvelussa.

Elämänkaari tarjoaa lakipalveluita lähestyttävästi ja ymmärrettävästi. Tavoitteenani on olla inhimillinen, tinkimättä lainkaan perusteellisuudesta ja tarkkuudesta, joita juridiset toimeksiannot aina edellyttävät. Näen lakimiehen työn palveluammattina, jossa olennaisinta on ongelmanratkaisu sekä selvyyden ja huojennuksen tarjoaminen asiakkaalle. Parasta työssäni ovatkin juuri ihmiset ja toimivien ratkaisujen löytäminen heidän vivahteikkaan yksilöllisiin tarpeisiinsa. Koen perhe- ja jäämistöoikeudelliset toimeksiannot arvokkaina ja kiinnostavina. Jokaisen perheen tilanne on ainutlaatuinen ja yksilöllinen. Lakiasioiden selkiyttäminen on yksinkertainen ja tehokas tapa saavuttaa mielenrauhaa sekä lisätä ymmärrystä oman elämäntilanteen juridisista vaikutuksista.

Vaikka Lakipalvelu Elämänkaari onkin innostukseni tulosta ja minulle tärkeä, olen toiselta ammatiltani koulutettu hieroja ja työskentelen myös opettajana.

Vapaa-ajallani nautin läheisten kanssa oleilusta, luonnosta, taiteesta sekä joogan harjoittamisesta ja opettamisesta.

16.10.2023 eteenpäin asun ja työskentelen Omanissa. Lakipalvelu Elämänkaaren asioissa tavoittaa sähköpostilla

Poissaollessani suosittelen lakiasioissa ottamaan yhteyttä kokeneeseen kollegaani Johanna Rossiseen (OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja). Lakiasiat Johanna Rossinen Oy tarjoaa lakipalveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin ja Rossisen tavoittaa sähköpostitse osoitteella:  tai puhelimitse numerosta: 0407303623.

Ghaada Saarikivi OTM,
Lakipalvelu Elämänkaari,
perustaja ja lakimiesyrittäjä